Novosti

Poticaji za plug in hibridna vozila - Mitsubishi Outlander PHEV

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost 2020. godine osigurao je 44 milijuna kuna za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila - 22 milijuna kuna za fizičke i 22 milijuna kuna za pravne osobe. Javni pozivi za sufinanciranje objavljuju se prema sljedećem rasporedu:

Javni poziv za pravne osobe: 30. lipnja 2020. godine http://www.fzoeu.hr/hr/nacionalni_javni_pozivi_i_natjecaji/
Zaprimanjem prijava za pravne osobe: od 7. srpnja od 9 sati

Javni poziv za građane: 2. srpnja 2020. godine
Zaprimanjem prijava za građane: 13. srpnja od 9 sati

Dodjeljuje se do 40% bespovratnih sredstava za kupnju energetski učinkovitih plug-in hibridnih ili električnih vozila.
Mitsubishi u kategoriji plug in hibridnih električnih vozila sudjeluje s modelom Outlander PHEV za koji poticaj iznosi 40.000 kn.
Iskoristite priliku, odvezite doma novi Outlander PHEV uz poticaje i otkrijte sve prednosti Mitsubishi plug in hibridnog električnog vozila.

Raspoloživi modeli za isporuku odmah su modelske godine 2020.:
Outlander PHEV Intense LED = 298.900 kn – 40.000 kn = 258.900 kn
Outlander PHEV Intense Safe = 312.900 kn – 40.000 kn = 272.900 kn
Outlander PHEV Premium = 349.900 kn – 40.000 kn = 309.900 kn
Uz svaki model darujemo električni romobil s dosegom 45 km.

Osnovni podaci za Outlander PHEV:
Maksimalna snaga sustava: 165kW/225 KS
Kapacitet baterije: 13,8 kWh
Električni doseg u gradu: 57 km
Više detalja i popis oprememe pogledajte na https://www.mitsubishi-motors.hr/hr/modeli/5/outlander-phev/

Jedna od ključnih mjera poticanja energetske učinkovitosti u prometu je poticanje korištenja energetski učinkovitih vozila. Mitsubishi u kategoriji plug-in hibridnih električnih vozila sudjeluje s modelom Outlander PHEV, čiju se bateriju puni priključivanjem na električnu mrežu. Također, Outlander PHEV može i sam dopunjavati pogonsku bateriju po potrebi preko ugrađenog generatora koji pokreće motor s unutarnjim izgaranjem radnog volumena 2.360 cc te radi u dva ciklus što je inovacija u auto industriji. Do 55 % angažirane snage radi u Atkinson ciklusu (visoka učinkovitost), a preko toga prelazi u Otto ciklus (visoka snaga). Time su vozaču na izbor vrhunska učinkovitost ili vrhunske performanse, ovisno o situaciji u prometu. Baterija velikog kapaciteta i izlazne snage je ključna prednost Outlander PHEV-a. Naglašavamo da je kod plug in hibrida kapacitet baterije 10 puta veći nego kod “običnih” hibrida.
Prilikom punjenja baterije iz električne mreže, plug in hibrid funkcionira kao čisto električno vozilo uz doseg na struju od preko 50 km. Tada umjesto fosilnog goriva koristi isključivo električnu energije iz baterije, a koju je moguće napuniti i na običnoj Schuko utičnici. Baterija se može, osim iz Schuko utičnice, puniti i na javnim punionicama i to na AC (izmjenična struja 3,7 kW) i DC (istosmjerna struja do 24 kW) strani. DC punjenje napunit će bateriju do 80 % za svega 25 minuta.
Budući prosječan vozač u Hrvatskoj prelazi dnevno 38 km, Mitsubishi Outlander PHEV je na gradskim relacijama moguće koristiti s nultom potrošnjom fosilnog goriva i bez emisija CO2. Mitsubishi Outlander PHEV time drastično smanjuje emisiju štetnih plinova u urbanom okruženju i također pomaže u smanjenju potrošnje fosilnih goriva.
Mitsubishi Outlander PHEV je iznimno učinkovito i inovativno plug in hibridno električno vozilo koje postavlja nove standarde za ekološka vozila.
Iskusite zadovoljstvo vožnje na potpuno novoj razini s plug in hibridnim električnim SUV-om. S dva elektromotora i učinkovitim benzinskim motorom koji zajedno ispunjavaju sve vaše vozačke potrebe, od bešumne vožnje gradom do uzbudljivih avantura i bez straha od ograničenog dosega. Uživajte u tišini električnog pogona uz niski utrošak energije i nulte emisije CO2. Ili iskoristite prednosti hibridnog rada za velike udaljenosti i dalje uz niske emisije i impresivnu potrošnju goriva od svega 2 litre na 100 km. Mitsubishi Outlander PHEV je istodobno inovativan i ekološki osviješten. Impresivno i uglađeno ubrzanje asocira na vožnju avionom. Dovoljno prostora za 5 odraslih, napredni infotaiment sustav i programirano punjenje, grijanje i hlađenje kabine su samo neke od mnogobrojnih kvaliteta najprodavanijeg plug in hibridnog SUV-a na svijetu. Legendarni S-AWC pogon na sve kotače s aktivnom kontrolom zakretanja je nasljeđe iz bogate sportske povijesti marke.
Mitsubishi Outlander PHEV – Električan i SUV

Više informacija i ponude potražite kod najbližeg Mitsubishi Motors ovlaštenog partnera.

Naša lokacija

Adresa

Autocentar BULJUBAŠIĆ d.o.o.
Slavonska 1
31000 Osijek

info@ac-buljubasic.hr
Prodaja: 031/ 540-002
Servis: 031/ 540-000
Rezervni dijelovi: 031 540-010

Radno vrijeme

 PON - UTO SUB - NED
7.30h - 16h   ne radimo


Izvan radnog vremena, 0-24h dostupan HELP-telefon na 031-540-000