Novosti

Potpuno novi Triton (L 200) Pickup

- Jedan od globalno najprodavanijih Pick up-ova nakon devet godina dobio nasljednika
 
Tokyo, November 18, 2014 – Mitsubishi Motors Corporation (MMC) predstavio je danas na Thailandu potpuno novi Triton odnosno L200 za EU (pick up jednotonske nosivosti) – jedan od globalno najprodavanijih Pick up vozila uopće.


Novi Triton je nakon devet uspješnih godina potpuno nanovo konstruiran, s time da će proizvodnja i dalje ostati u Mitsubishi Motors-ovoj podružnici MMTh - Laem Chabang. Izvedba za Thailandsko tržište već danas kreće u službenu prodaju. Nakon Thai tržišta, tijekom 2015. planirano je etapno uvođenje prodaje i na ostalim tržištima, uključujući i EU.


    Više o Tritonu (L200)
Novi Triton razvijen je kao “Ultimate Sport Utility Truck”, kombinirajući luksuzan interijer osobnog vozila sa funkcionalnošću i pouzdanošću Pick up-a. Mišićav, no istovremeno elegantan i dinamičan styling osigurava izgled dobro isklesanog atlete; uz to, nudi i prostranu unutrašnjost, zavidan tovarni prostor te vodeće vozne osobine u klasi. Novi Triton je postigao najviše razine sigurnosnih standarda primjenom izuzetno izdržljive, čvrste i krute nosive platforme inkorporirane sa strukturom karoserije RISE* (Reinforced Impact Safety Evolution) tehnologije. Novi diesel motor, optimizirani ovjes, bolja zvučna izolacija uz manje vibracije osiguravaju tihu i udobnu vožnju nalik osobnim automobilima.
Novi Triton za Thailand je dostupan u Single Cab, Double Cab i Club Cab izvedbi te tri vrste motora. Novi 2.4-litreni MIVEC*1 turbo diesel ispunjava novu razinu ekoloških normi uz performanse u rangu najboljih u kategoriji, a isporučivat će se sa dvije razine snage. Na Thai tržištu dostupan je i benzinac obujma 2.4-litre.
Novi Triton spreman je odgovoriti različitim potrebama tržišta i korisnika, od čisto komercijalnih pa do obiteljskih, zahvaljujući  različitim izvedbama kabine, motora, ovjesa te širokoj paleti dodatne opreme, već ovisno o tržištu na kojem će se pojaviti.
*1: Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control system

    Povijest Pickup vozila
Mitsubishi Motors proizvodi Pick up–ove već 36 godina (od 1978), uz  4 milijuna zadovoljnih korisnika širom svijeta.  Proizvodnja Pick up-ova na Thailandu je započela od treće generacije, a novi model predstavlja petu generaciju ove tržišne uspješnice.
Tvornica Laem Chabang  pretvara se jedno od značajnijih Mitsubishi Motors-ovih tvornica, sa dosadašnjom proizvodnjom od 3.5 milijuna vozila, od čega je 2.5 milijuna jedinica plasirano na svjetska tržišta.

    Komentar Predsjednika i Glavnog izvršnog direktora, gospodina Osamu Masuko-a
Predsjednik Osamu Masuko osvrnuo se na važnost novog Tritona: “prethodni Triton bio je lansiran 2005 i prodan u 1.260.000 jedinica po čitavom svijetu. Triton je jedan od naših najvažnijih proizvoda budući  je najviše pridonio oporavku kompanije. Kao i od prethodnika, očekujemo da novi Triton ispuni ulogu jednog od glavnih modela kompanije, uz snažan doprinos unapređenju korporativne vrijednosti te održivom razvoju u budućnosti“

Naša lokacija

Adresa

Autocentar BULJUBAŠIĆ d.o.o.
Slavonska 1
31000 Osijek

info@ac-buljubasic.hr
Prodaja: 031/ 540-002
Servis: 031/ 540-000
Rezervni dijelovi: 031 540-010

Radno vrijeme

 PON - UTO SUB - NED
7.30h - 16h   ne radimo


Izvan radnog vremena, 0-24h dostupan HELP-telefon na 031-540-000